Nordisk Halland 2 PU

Från: 300.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktbeskrivning
Halland 2 PU är ett rymligt och hållbart tält för två, som inte vill kompromissa med komfort eller funktion. Den enkla två stångs konstruktionen gör det enkelt och snabbt att sätta upp – och packa ner det igen. Det är tillverkat i slitstarkt ripstop polyestermaterial som håller dig säker och torr i flera år utan att slitas ut och vi är säkra på att Halland kommer att visa sig vara en äventyrspartner för livet.Halland sätter upp yttertältet först, vilket innebär att du kan använda det som ett fristående skydd utan innertältet, eller ännu viktigare; genom att sätta upp yttertältet först kan du och all din utrustning ta skydd, medan du sätter upp resten av konstruktionen från insidan.Designen ger dig en bekväm sitthöjd och gott om plats för förvaring, matlagning och att bara hänga i, med flera möjligheter att anpassa ventilationen. Den tunnelformade konstruktionen ger stor vindstabilitet, vilket gör Halland till ett fantastiskt skydd mot dåligt väder och det har även ett bra fönster för att se naturen genom den stora frontöppningen.

Funktioner
Mycket lätt att pitcha
Aerodynamisk tunnelkonstruktion
Yttertältet kan användas fristående
Enkel och funktionell två stångs konstruktion
Snabb och enkel montering av innertält
Bra sitthöjd
Ventilation fram och bak för fullt luftflöde
Stort innertält med innerfickor
Rymlig absid för extra förvaring och matlagning
Ytterdörr för enkel åtkomst, utsikt och ventilation

Yttertält
Längd: 350 cm
Bredd: 150 cm
Höjd: 110 cm

Innertält
Längd: 215 cm
Bredd: 130 cm

Höjd: 100 cm

Vikt
Vikt: 3000 g

Packad storlek
Längd: 50 cm
Diameter: 15 cm

Yttertält
Namn: Aqua Pro Lite II
Sammansättning: 100% polyester
Konstruktion: Rip Stop
Vattenpelare: 3000 mm

Innertält
Namn: Andningsbar polyester
Sammansättning: 100% polyester
Vattenpelare: 3000 mm

Markduk
Namn: Oxford polyester
Vattenpelare: 8000 mm

Passa på att hyra och prova tältet innan du köper det.

Mer information eller om du vill köpa Nordisk Halland 2 PU hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg