Vaude Ferret XT Comfort 3

Från: 300.00 kr

Rymligt tunneltält för  vandring

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktbeskrivning
Rymligt tunneltält för camping och vandring
3-säsongs (för snöfria månader)
Förlängd absid
Enkelt att sätta upp
Rymligt 3-säsongs tunneltält för upp till tre personer med en utökad absid för betydligt mer plats och komfort. Det rymliga innertältet ger gott om utrymme och generöst lagringsutrymme för utrustning och kan ventileras genom öppningar i taket. Arco XT 3P går enkelt och snabbt att resa och klarar av busväder. Tältet för vandringsturer i milda klimatzoner.

Produktfunktioner

Generöst tält för turer i kalla och blåsiga områden

rymlig interiör

två ingångar

offset för klimatneutralitet; PFC-fri tillverkning

Vandring genom Norge, en vindpinad campingsemester eller en långväg med dina två bästa vänner – Ferret XT 3P Comfort erbjuder tillräckligt med plats för tre och gott om förvaringsutrymme också. Yttertältets väggar är extra långa – de går ända ner till marken för att hålla vind och kyla ute. Den har en robust tunnelkonstruktion med branta väggar för en jämförelsevis rymlig interiör och det finns gott om plats i vestibulen för all din utrustning eller en stor hund. Invändiga sidfickor och en integrerad klädstreck är användbara tillägg när du är på språng. God luftcirkulation säkerställer ett bekvämt mikroklimat för att sova; det fina inre nätet håller insekter och kondens ute samtidigt som det låter din egen vattenånga från att andas passera igenom. Tältet har miljövänlig PFC-fri tillverkning; den trotsar vind och väder och du kan gå in i den antingen framifrån eller från sidan – så du har ett val beroende på vädret. Som du kan se har vi tänkt på allt med Ferret XT 3P Comfort – låt äventyret börja!

Antal personer: 3 personer
Förpackningsstorlek: 58 x 20 cm
Tältfotavtryck: 6,9 m²
Innertältets fotavtryck: 3,8 m²
Länkage: Pressfit Al 7001 10,2 mm
Totalvikt: 3750,00 g

Funktioner

ventilation skyddad från regn, kan justeras genom dragkedjan fram
stolpar går in i en stolpficka när de ställs upp. Lätt att sätta upp från ena sidan
2 ingångar
1 rymlig vestibul
bekväm innertältsstorlek
lågskuren duk, blockerar snö och damm
ventilation baktill
Bågar går in i en bågficka när de ställs upp. Lätt att sätta upp från ena sidan
Bifogat innertält för torr uppställning
Innertältsdörr med myggsäker mesh-insats som kan stängas vid kallare temperaturer
Stormline samlare och klämma i ett

Materialöversikt Flysheet: 100% polyamid; 40 D Ripstop silikon / polyuretanbelagd 3 000 mm; Innertält: 100 % polyamid; 40 D Ripstop; Golv: 100 % polyamid; 70 D polyuretanbelagd 7.000 mm.

Mer information eller om du vill köpa Vaude Ferret XT Comfort 3 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg