Helsport Fjellheim Superlight Camp 2

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mått packat: 16x40 cm
vikt: 2,09 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,15 kg | 17 st.
Längd stänger: 1 x 260 + 2 x 310 cm
Ingångar: 1
Absid: 1

Fjellheimen SuperLight är ett extremt lätt tält som också erbjuder god komfort. Det är rymligt och har en stor absid för alla din utrustning.

Tältets alla detaljer har utformats för att kombinera funktion och låg vikt. Detta gäller inte bara för tyger utan också golvet, stänger, markpinnar och ventiler, som alla är utformade för att minimera totalvikten. Utmärkt inomhusklimat säkerställs med en kjolventilation i kombination med två minimalistiska ventiler. Med innertältet och ytterduken sammankopplade är tältet exceptionellt snabbt att slå upp.

Fjellheimen SuperLight Camp är perfekt för dig som vill ha ett rymligt tält, men där packningen skall vara så lätt som möjligt.

Filter

,

Varukorg