Helsport Himalaya PRO 2

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mått packat: 20x46 cm
vikt: 3,35 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,20 kg | 18 st.
Längd stänger: 2 x 396, 1 x 310 cm
Ingångar: 1
Absid: 1

Helsport Himalaya är designat för att vara exceptionellt stabilit i blåsiga förhållanden, medan det tar upp en minimalt med utrymme på marken – vilket betyder att det kan slås upp nästan var som helst.

Korsande och förböjda stångsektioner gör väggarna branta och maximerar det inre utrymmet. De ökar också tältets stabilitet, vilket gör det till ett bra tält för blåsiga förhållanden. Det är fristående, vilket gör det idealiskt på ytor där du normalt skulle kämpa för att hitta platser för dina linor.

Om du letar efter ett tält för att ta med på turer där väder och vind kan bli en utmaning, eller där det kan vara en fråga att hitta utrymme och lämpliga ytor för pitching – så är Himalaya tältet för dig.

Filter

,

Varukorg