Helsport Lofoten Superlight Camp 3

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mått packat: 17x40 cm
vikt: 2,10 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,15 kg | 17 st.
Längd stänger: 2 x 270 + 1 x 330 cm
Ingångar: 2
Absid: 1

Lofoten Superlight Camp är den lättare versionen av Lofoten Pro Camp. Men det erbjuder samma stora utrymme och praktiska tunneldesign, men med en mycket lägre vikt.

Tältet är rymligt, med en generös inre volym och gott om utrymme i absiden.

Alla tältets detaljer har utformats för att kombinera funktion och låg vikt. Detta gäller inte bara för tyger utan också stänger, markpinnar och ventiler som alla är utformade för att minimera totalvikten.

Ett utmärkt inomhusklimat säkerställs med en kjolventilation i kombination med två minimalistiska ventiler. När innertält och yttertält är sammankopplade går det väldigt snabbt och enkelt att resa det, även på egen hand. Absiden kan öppnas helt och ger god utsikt och luftgenomströmning, även i regn.

Lofoten Superlight Camp är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt, rymligt och lätt tält som tar liten plats i din ryggsäck.

Filter

,

Varukorg