Hilleberg Akto

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Nettovikt – 1.3 kg
Bruttovikt – 1.7 kg

Yttertältsväv – Kerlon 1200

Stänger (10 mm) – 1 x 293 cm

Markpinnar – 10 V-Peg

Trots att det bara är något tyngre än en bivacksäck så erbjuder det ett närmast luxuöst fyrasäsongers skydd för soloresenären – logi som inkluderar absid och en packvolym som ryms i en större sidoficka.

Det är ett idealt val när du söker efter det lättaste fyrasäsongerstältet. Det var inte designat för extrem användning, men har visat sig vara ett hållbart tält i alla miljöer efter att ha använts på långa polarexpeditioner. Vandrare, klättrare, cyklister och paddlare har även de anammat det lätta och rymliga tältet. Idag används det i alla klimat, över hela världen. Långdistansvandrare uppskattar att ha ett robust, komfortabelt rum för sig själva efter en lång dags vandring. Det är även ett utmärkt skydd till lätt vikt för den som vill vara säker på att få tak över huvudet när traditionell logi är överbefolkad, för dyr eller otillgänglig. Långa användare upplever detta som ett av få solotält med tillräcklig plats.

Mer information eller om du vill köpa Hilleberg Akto hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg