Helsport Fjellheimen X-Trem Camp 3 Person

Från: 500.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mått packat: 19x50 cm
vikt: 4,7 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,59 kg | 23 st.
Längd stänger: 2x330, 1×285 cm
Ingångar: 2
Absid: 1

Hela Fjellheimen-serien är känd för att ge mycket volym till en låg vikt. X-Trem-upplagan är inget undantag och är vårt lättaste X-TREM-tält när det gäller storlek. Stång geometrin optimerad takhöjden, botten är utformad för att passa standard, rektangulärt liggunderlag och bottenformen är nu identisk för alla Fjellheimentälten.

Tältet skapades i samarbete med professionella användare av Pro-varianten; de tyckte om tältet så bra att de ville ha en extrema version för användning under ännu mer krävande förhållanden. Resultatet var ett tält med samma dimensioner och volym, men med stormmattor och mer detaljer som gjorde det bättre rustad för att klara de mest extrema vinterförhållandena. Tältet har en utmärkt kombination av låg vikt, kompakt packvolym och hög säkerhetsnivå.

Fjellheimen X-Trem Camp har blivit ett eftertrakat tält från många aktiva användare på expeditioner, men det är också ett mycket populärt året runt tält bland de som vill ha ett säkert tält för alla årstider.

Stormmattor
Näthylla i innertältet
Inre tält med 360 ° dragkedja och myggnät
Helsport AirFlow II® ventilationssystem och ventiler med myggnät och tyglucka. Ventilerna kan vara helt stängda så att du inte blir packad full av snö
Robusta stångkopplingar dimensionerade för dubbelstångssats
Självutvecklad stångkopp och färgkodade stång / stångkanaler gör tältet enkelt att ställa in.
Extra kraftfulla böjningar och förstärkta fästpunkter. Flera dubbla fästpunkter och monterade stångändar. Det innebär att färre pluggar behövs på så många stångjusteringspunkter, vilket gör det enklare och snabbare att ställa in tältet. Jämn viktfördelning säkerställs genom att linbanan glider genom en ring
Barduning punkter med integrerade stickare som samlar skenorna för att undvika snurrade rep

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet:

Filter

,

Varukorg