Helsport Lofoten Pro 3 Camp

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mångsidig tunneltält

Bekvämt, stabilt och mångsidigt året runt tält med hel frontöppningen

Vikt: 3,44 kg
Packstorlek: 40×20 cm

Lofoten Pro Camp har en nästan perfekt kombination av vikt, volym och smarta lösningar. Lofoten Pro Camp är ett praktiskt, rymligt och mycket robust tunneltält som erbjuder låg vikt och hög komfort för turer under alla årstider.

Trots sin låga vikt har den mycket volym och höjd. Det inre tältet har myggnät, och det är lätt att laga mat och lagra utrustning i den stora absiden. Absiden kan också öppnas helt och ger god utsikt och effektiv ventilation även när det regnar.

Den aerodynamiska designen ger utmärkt stabilitet i höga vindar och är lätt att sätta upp även på egen hand. 4-säsongsventilation och slitstarka material gör detta tält perfekt för året runt bruk.

360 ° inre tältöppning, dragkedja och nätöppningar i full bredd.
Interna förvaringsfickor för enkel organisering.
”Skirt ventilationssystem” och Helsport AirFlow II® ventilationssystem säkerställer mer frisk luft och ökad luftcirkulation som minskar kondensen.
Färgkodade stänger / stångkanaler gör tältet snabbt och enkelt att sätta upp.
Unikt internt kanalsystem för stänger som ger bättre vindstabilitet och mindre vibrationer / buller under blåsiga förhållanden.
Stormlinsspetsar med integrerad elastisk webbing för att samla och förhindra linan från att trassla ihop sig.
Flera blixtlås framtill möjliggör anpassningsbar entré och möjlighet att njuta av fantastisk utsikt.

Tältstångsvikt (g): 540
Tältstångstyvhet: 540
Böjning: 9
Vattenspelare yttertält (mm): 3000
Rivhållfasthet: 18
Nettovikt (kg): 3,6
Nettovolym (l): 40
Ingångar: 2
Absider: 1
Tältpinnar: 20
Personer: 3
Stångens segmentlängd (cm):36
Vikt innertält (kg): 1,1
Vikt yttertält (kg): 1,49
Tältpinnarnas vikt (g): 230
Vattenpelare golvduk (mm): 5000

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet.

Filter

,

Varukorg