Helsport Spitsbergen X-Trem Camp 3 Person

Från: 500.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mått packat: 24x50 cm
vikt: 5,91 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,68 kg | 28 st.
Längd stänger: 4x330 cm
Ingångar: 2
Absid: 2

Helsport Spitsbergen X-Trem Camp är det största tunneltältet i X-TREM-kategorin och är det perfekta tältet för långa turer vintertid. Med fyra lika långa stänger går det snabbt och enkelt att sätta upp och det ger bra takhöjd och ligg bredd hela genom hela tältet, vilket är mycket värdefullt om du blir fast på grund av vädret eller på turer där du i allmänhet spenderar mycket tid i tältet.

Spitsbergen X-Trem Camp har en aerodynamisk design som är speciellt avsedd att motstå extrem vind. Kombinerat med massiva stormmattor runt hela tältet, kraftfulla linor och extra spärrskenor, är det här tältet ett säkert ställe att bo i, i alla väder. För extra säkerhet vid extrema vindar finns det flera som väljer att använda dubbla stänger, som alla Xtremtälten, har möjlighet till det även på den här modellen.

Med två ingångar och två absider garanterar du att en entré alltid är skyddad från vinden. Det ger också flexibiliteten att lagra utrustning på ett ställe och laga mat i en annan.

Två ingångar med stor absid
Inre tält med 360 ° dragkedja och myggnät.
Näthylla i taket och fickorna i innertältet för enkel organisering av utrustning.
Helsport AirFlow II®-ventilation garanterar mer frisk luft, bättre sömnkvalitet och ökad luftcirkulation, vilket resulterar i mindre kondens.
Självutvecklad stångkopp och färgkodade stång / stångkanaler gör tältet enkelt att sätta upp.
Unikt inre stångkanalsystem för bättre vindstabilitet och mindre vind / vibration.
Linlöpare som förhindrar trassiga linor.
Stor bakre tunnelöppning ger god utsikt och flera ingångsmöjligheter.
Kraftigare linor och solid stormmatta.
Dubbelstångskoppar tillåter användning av dubbla uppsättningar stänger.
Fyra lika stänger för enkel installation och genomgående takhöjd

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet:

Filter

,

Varukorg