Helsport Svalbard High Camp 3 Person

Från: 500.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mått packat: 19×50 cm
vikt: 4,5 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,8 kg | 32 st.
Längd stänger: 2x310 + 2×378 cm
Ingångar: 1
Absid: 1

Efter att ha klarat provet på Svalbard, Nordpolen, Sydpolen, Grönland och det högsta berget i världen, kan Svalbard beskrivas som ett ultimat expeditionstält. 

Konstruktionen kombinerar det bästa av kupol- och tunneltält och håller ut i de hårdaste vind- och väderförhållandena. Kupolen gör tältet extra vindstabilt, men skapar också större interiör och höjd i förtältet, vilket är en extra komfortfaktor om man blir fast på grund av vädret eller i allmänhet ligger mycket i tältet. För extra säkerhet i extrema vindar finns det flera som väljer att använda dubbla uppsättningar stänger, och det har du möjlighet till på det här tältet.

Svalbard, har sedan det introducerades för första gången 1999, vidareutvecklats och förbättrats. Men det är fortfarande Helsports flaggskepp i X-Trem-kategorin. Ett mycket bra val för de långa skidturerna på vintern, eller på de långa vandringarna med risk för stark vind och för dem som uppskattar extra komfort.

Innertält med 360 dragkedja öppning och myggnät
Helsport AirFlow II® ventilationssystem och ventiler med myggnät och tyglucka. Ventilerna kan stängas helt för att hindra dem från att vara igensatta av snö på vintern
Robusta stångkopplingar är dimensionerade för två stänger
Färgkodade stänger och interna kanaler som gör tältet enkelt att ställa in
Extra kraftfulla böjningar och förstärkta fästpunkter. Det innebär att färre markpinnar behövs på många stångjusteringspunkter, vilket gör det enklare och snabbare att sätta upp tältet. Jämn viktfördelning säkerställs genom att linorna glider genom en ring

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet:

Filter

,

Varukorg