Hilleberg Keron 4 GT

Från: 500.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

English speaking? You will find our English booking page here!

Produktinformation

Keron är den äldsta modellen i vårt sortiment och har kontinuerligt förfinats över åren. Det blev snabbt en favorit eftersom tältet är tåligt och stabilt, rymligt inuti och lätt­hanterat. Dessa egenskaper har gjort tälten mycket populära bland alla kategorier av friluftsfolk plus proffsanvändare som bergsguider, fjällräddare och militära specialenheter.

Båda modellerna passar också utmärkt för barnfamiljer, vandrare och ”vanliga” användare som vill ha ett mycket stabilt tält som tål stora påfrestningar, men ändå inte väger för mycket. Det skall hålla för intensivt bruk i många år. Keron och Keron GT är utmärkta val för alla vildmarksäventyr, från krävande och långvariga vinterturer till vandringar av varierande längd i berg och skog.

GT-modellen med sin förlängda absid är mycket lämplig för hundförare och cyklister, som ofta behöver extra plats för packning och utrustning. Exempelvis kan två cyklar ställas i Keron 4 GT’s extra stora absid!

Nettovikt 4.6 kg
Bruttovikt 5.5 kg

Yttertältsväv Kerlon 1800

Stänger (10 mm) 4 x 368 cm

Markpinnar 22 Y-Peg
“Nettovikt” avser ytter- och innertält samt stänger. “Bruttovikt” är tältet packat med allt som ingår.

Mer information eller om du vill köpa Hilleberg Keron 4 GT hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod

Varukorg