Samaya NANO BIVY

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Samaya NANO BIVY designades för ultralätta och minimalistiska äventyr, men också som en nödbivack som inte tynger din packning under lopp i alpin miljö. Tillverkad av Samayas tältmaterial erbjuder det den perfekta kombinationen av lätthet, hållbarhet och prestanda.

Denna vattentäta och andningsbara bivy-säck är den idealiska partnern för äventyret. Designad för att skydda din sovsäck från väder och vind, gör den att du kan lämna säkert, även utan tält.

Måtten på Samaya NANO BIVY har noggrant genomtänkts för att rymma din sovsäck och liggunderlag, vilket skapar ett solidt och skyddande set för dina nätter i bergen.

Golvets vattentäthet: 20 000 mm
Vägg vattentäthet: 10 000 mm
Andningsförmåga: 40 000 g/m²/24h

Kapacitet: 1 person
Minsta vikt: 235 g (8,8 oz)
Förpackad vikt: 235 g (8,8 oz)

Golvmått: 2300 mm x 800 mm (90 tum x 31 tum)
Yta: 1,1 m² (12 sq. ft.)
Förpackad storlek: ø 100 mm x 210 mm (4 tum x 8 tum)
Förpackad volym: 1 L (61 cu. tum)

Golvtyg: Dyneema® Komposittyg 34 g/m²
Väggtyg: Laminerat 3-lagers tyg – Nanovent®-membran
Entrédörr: Justerbar vattenavvisande Aquaguard® YKK® dragkedja

Reparationssats: Reparationssats (x1), ingår

Säsonger: 4
Sömmar: 100% vattentäta

OBS! Lättviktsutrustning kräver mer kunskap för att användas korrekt. Om produkten går sönder på grund av felaktigt eller ovarsamt användning, är du som hyrestagare ersättningsskyldig för produkten.

Mer information eller om du vill köpa Samaya NANO BIVY hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg