Bergans Tarp Large

Från: 100.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Nu har du möjlighet att gå långa dagsmarscher, söka skydd var du vill och sova tryggt.

En tarp ger ett utmärkt skydd mot väder och vind, och är en utmärkt lösning när utrustningen inte behöver väga för mycket och du har begränsat med utrymme. Bergans Tarp finns i två storlekar och har en vattenpelare på 2000 mm. Tyget har även gott om fästpunkter och är lätt att sätta upp.

Oavsett om du behöver skydd från ett plötsligt regn eller tak över huvudet medan du sover är Tarp rätt plats för dig som gillar att bo nära naturen. Tarpen kan även användas som fotavtryck eller extra golv i förtältet.

Mått: 440 x 440 cm.

Vikt 1600 gr.

Mer information eller om du vill köpa Bergans Tarp Large hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg