Hilleberg Tarp 5

Från: 150.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

OBS! Endast tarp ingår i hyran. Inga stänger eller markpinnar.

EN TARP GER NÖDVÄNDIGT väderskydd samtidigt som den behåller känslan av att man är helt och hållet ute i det fria. Dessutom kan en tarp användas för att skapa en luftig uteplats vid tältingången eller som ett kök en bit bort från tältplatsen för större säkerhet i områden med björn. Tarpens användningsområden är nästan oändliga och den kan sättas upp med vandringsstavar, paddlar eller stänger samt spännas upp mellan träd.

Hillebergs minsta modell, Tarp 5, är designad speciellt för att skydda en person med utrustning. Formen gör det enkelt att komma in och ut och tarpen kan sättas upp ganska högt från marken för att få den rätta, luftiga tarp-känslan – eller med kanterna nära marken för bra skydd under tuffa väderförhållanden. Genom att använda en Bivanorak när man sover under Tarp 5, eller någon annan tarp-modell, får man extra skydd både för sovsäcken och mot dåligt väder.

För att rätt passa in i en minimalistisk produktlinje är Tarp 5 tillverkad av vår lätta men ändå starka Kerlon 1000-väv, som används i våra tresäsongers Yellow Label tält, och levereras tillsammans med 2-millimeters staglinor. Tarp 5 är en perfekt kombination med vårt Mesh Tent 1, och de väger endast 730 g tillsammans. Det är en väldigt fin lösning för varmväderscamping för de som önskar ett minimalt och lätt, men ändå bekvämt alternativ.

För att rätt passa in i en minimalistisk produktlinje är Tarp 5 tillverkad av vår lätta men ändå starka Kerlon 1000-väv, som används i några av våra tresäsongers Yellow Label tält, och levereras tillsammans med 2-millimeters staglinor.

Vikt: 320 g/11.3 oz

Mått: 3.15 m x 2.15 m
10.2 ft x 7.1 ft

Material: Kerlon 1000

Mer information eller om du vill köpa Hilleberg Tarp 5 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg