Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Person

Från: 395 kr

Mått packat: 19×53 cm
vikt: 4,45 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,59 kg | 23 st.
Längd stänger: 1×330 + 2×270 cm
Ingångar: 2
Absid: 1

Perfekt kombination av vikt, volym och smarta lösningar gör det i de flesta fall ett bra val. Lofoten X-Trem Camp är ett praktiskt, rymligt och mycket robust tunneltält som erbjuder relativt låg vikt och hög komfort för resor året runt, även om det blåser som värst. Trots den låga vikten finns mycket utrymme inuti. Det inre tältet har myggnät, och det är lätt att laga mat och lagra utrustning i den stora absiden. Absiden kan också öppnas helt, vilket ger god utsikt och luftning, även i regn och snö.

Den aerodynamiska konstruktionen ger mycket god vindstabilitet vid höga vindstyrkor, och det är lätt att sätta upp ensam. Fyra säsongsventilation och hållbara material gör det här tältet perfekt för äventyr året runt. Med extra tunga linor, stormmattor och dubbla stångkoppar (som möjliggör dubbla stänger) är det här allt-rounder för de tuffa turerna.

Inre tält med 360 ° dragkedja och myggnät.
Näthylla i taket och fickorna i innertältet för enkel organisering av utrustning.
Helsport AirFlow II®-ventilation garanterar mer frisk luft, bättre sömnkvalitet och ökad luftcirkulation, vilket resulterar i mindre kondens.
Självutvecklad stångkopp och färgkodade stång / stångkanaler gör tältet enkelt att ställa in. Unikt inre stångkanalsystem för bättre vindstabilitet och mindre vind / vibration
Bardunbeslag som förhindrar trassiga fat Ventil över kokplatsen minimerar kondens.
Tungare linor, förstärkta spärrade rep och solid stormmatta.
Dubbelstångskoppar tillåter användning av dubbla uppsättningar stänger
Stor tunnelöppning och flera dragkedjor på framsidan ger bra utsikt och flera ingångsmöjligheter.

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet:

Filter

,