Helsport Spitsbergen X-Trem Camp 3 Person

Från: 395 kr

Mått packat: 24x50 cm
vikt: 5,91 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,68 kg | 28 st.
Längd stänger: 4x330 cm
Ingångar: 2
Absid: 2

Spitsbergen X-Trem lägret heter BEST I TEST i UTEs stora test på vintertält.

Spitsbergen X-Trem Camp är uppföljaren till det klassiska Svea Camp, det största tunneltältet i X-TREM-kategorin, och är den perfekta samarbetspartnern för långa turer. Med fyra lika stänger är det snabbt och enkelt att sätta upp och det ger bra takhöjd och ligg bredd hela vägen tillbaka i tältet, vilket är mycket värdefullt om du blir fast på grund av vädret eller på resor där du i allmänhet spenderar mycket tid i tältet.

Spitsbergen X-Trem Camp har en aerodynamisk design som är speciellt avsedd att motstå extrem vind. Kombinerat med massiva stormmattor runt hela tältet, kraftfulla rep och extra spärrskenor, är det här tältet ett säkert ställe att bo i alla väder. För extra säkerhet vid extrema vindar finns det flera som väljer att använda dubbelpolssatser, och du, som de andra Xtremtälten, har möjlighet att även på tältet.

Med två ingångar och två markiser garanterar du att en entré alltid är skyddad från vinden. Det ger också flexibiliteten att lagra bagage på ett ställe och laga en annan. När du är två eller flera som reser tillsammans under en längre tid, kan du ha ett lägerrum varje för lite mer privatliv

Två ingångar med stor absid
Inre tält med 360 ° dragkedja och myggnät.
Näthylla i taket och fickorna i innertältet för enkel organisering av utrustning.
Helsport AirFlow II®-ventilation garanterar mer frisk luft, bättre sömnkvalitet och ökad luftcirkulation, vilket resulterar i mindre kondens.
Självutvecklad stångkopp och färgkodade stång / stångkanaler gör tältet enkelt att ställa in.
Unikt inre stångkanalsystem för bättre vindstabilitet och mindre vind / vibration.
Bardun-fester som förhindrar trassiga linor.
Stor bakre tunnelöppning ger god utsikt och flera ingångsmöjligheter.
Tungare linor, förstärkta spärrade rep och solid stormmatta.
Dubbelstångskoppar tillåter användning av dubbla uppsättningar stavar.
Fyra lika stänger för enkel installation och genomgående takhöjd

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet:

Filter

,