Åsnes Combat Nato BC Turskida

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Detta ingår när du bokar paketet:

Åsnes Combat Nato BC, NNN BC bindning

Kortfell

Combat NATO är en mycket lätt och robust skida med stålkanter och en 22 mm sidout.

Skidan är utvecklad för armén och militärt bruk och är utformad både för brant och krävande terräng och för att färdas i hastighet under olika förhållanden – något som uppnås genom en kombination av en måttlig vallazon, en sidovägg på 22 mm och en balanserad bredd, vilket ger kontroll och utmärkta flyt egenskaper i djupare snö

En skida för turerna och den snabba nedstigningen.

Bindningsområdet förstärks med legeringen Titanal medan sulan fräses för låg friktion vid fästpunkten för NATO X-Skin – en 45 mm kortfell speciellt anpassad för dessa skidor.

Det finns också en öppning på baksidan av skidan för att fästa en kortfell i extrema temperaturer.

Combat är konstruerad för att möta alla utmaningar berget har att erbjuda.
Välja längd

Mått: 84 62 74

Vikt: 1200g. per ski  (200 cm)

Produktionsland: Tjeckien


Välja rätt längd

Skidlängden bestäms utifrån kroppsvikt och höjd. Tabellen är bara en guide, men erfarenhet, skicklighet, terräng och individuella behov kan alla påverka ditt val av längd.

För nybörjare är korta skida lättare att kontrollera. Om du huvudsakligen åker i spår är längden inte den viktigaste faktorn. För att flyta bra i djup snö är en lättare och bredare skida användbar. Lättare skidåkare kan överväga en kortare skida; tyngre skidåkare en längre skida. Skidåkare med last som ryggsäckar och pulkor kan överväga en längre skida.

Mer information eller om du vill köpa Åsnes Combat Nato BC hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Utdrag från hyresregler:

§ 19. Turskidor skall lämnas tillbaka utan fästvalla på belaget, om ej detta sker debiteras hyrestagaren 400kr för rengöring. Om belaget har blivit uppruggat för att fästvallan skall fästa, debiteras hyrestagaren för motsvarande ny skida då den bedöms som oanvändbar i Outdoor Buddies normala verksamhet.

Filter

,

Varukorg