Alpina Alaska XP

Från: 350.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Alpina Alaska-pjäxan är gjord av naturligt läder, förstärkt med ett vattenavvisande Alpitex-membran, som skyddar pjäxan från vatten och med Thinsulate värmeisolering. För att passa din fot perfekt har Alpina även lagt till en anatomisk fotbädd till skon.

Alpina har uppdaterat pjäxan för turskidåkning med den innovativa ROTTEFELLA XPLORE-sulan och bindningssystemet, som möjliggör enkel i- och urstigning, har låg vikt och öppnar möjligheten att njuta av obegränsad rörelseomfång på dina vinteräventyr.

Systemet har en inbyggd SpringPin-teknik placerad på båda sidor av skon.

Mer information eller om du vill köpa Alpina Alaska XP hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Alpina pjäxor

How to measure