Åsnes Breidablikk Waxless/Lundhags Guide BC Turskidpaket (utan stålkant)

Från: 570.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ. ”Frakt inom Sverige – skidor/fjällpulkor”

English speaking? You can find our english booking site here!

Detta ingår när du bokar paketet:

Åsnes Breidablikk Waxless med Rottefella NNN BC Magnum bindning

Kortfell

Lundhags Guide BC

Teleskåpstavar

Skriv din skostorlek i meddelande fältet vid utcheckningen, mät foten om du är osäker.

Produktinformation

Skida utan stålkant, passar bra för dig som vill åka med hund.

Breidablikk  waxless utvecklades Utan stålkant för dem som åker på tur med sin hund, oavsett om de är på jakt eller för nöjes skull.

Breidablikk waxless är en fantastisk jaktskida med en mjuk spets och sidovägg på 22 mm, vilket gör den enkel att vända och erbjuder kontroll i krävande terräng med bra bärighet i djupare snö.

Du behöver inte vara en jägare för att se Breidablikks lämplighet för långa vinterturer på fjället och i skogen.

En trogen följeslagare på fjället och i skogen.

Breidablikkskidorna har en vallningsfri zon mitt under skidan, men är utrustade med Åsnes Skinlock, där du enkelt fäster X-Skin kortfellen på ett ögonblick för att klättra, säkra greppet i utmanande snöförhållanden eller terräng.

Mått: 86-62-74

Vikt: 925g. per skida (190cm)

Material: Poppelträ

Tillverkningsland: Tjeckien

Konstruktion: Cap

Generellt sett kräver kortare skidor än den öppna bergplatån att flytta genom tuff terräng. Och för nybörjare är korta skidor lättare att kontrollera. Om du huvudsakligen åker längs spår är längden inte den viktigaste faktorn. För att flyta bra på djup snö är en lättare bredare skidor användbar. Lättare skidåkare kan överväga en kortare skidor; tyngre skidåkare en längre skidåkning. Skidåkare med last som ryggsäckar och slädar kan överväga en längre skidåkning.

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ.

Mer information eller om du vill köpa Åsnes Breidablikk BC hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Utdrag från hyresregler:

§ 19. Turskidor skall lämnas tillbaka utan fästvalla på belaget, om ej detta sker debiteras hyrestagaren 400kr för rengöring. Om belaget har blivit uppruggat för att fästvallan skall fästa, debiteras hyrestagaren för motsvarande ny skida då den bedöms som oanvändbar i Outdoor Buddies normala verksamhet.

Filter

,

Varukorg