Åsnes Kongsvold Hunter BC/Lundhags Guide BC Turskidpaket (utan stålkant)

Från: 570.00 kr

Turskidpaket med skidor utan stålkant.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ. ”Frakt inom Sverige – skidor/fjällpulkor”

English speaking? You can find our english booking site here!

Turskidpaket

Åsnes Kongsvold Hunter BC (utan stålkant)

Lundhags Guide BC

Teleskopstav

Kort stighud

Skriv din skostorlek i meddelande fältet vid utcheckningen, mät foten om du är osäker.

Skida utan stålkant, passar bra för dig som vill åka med hund.

Kongsvold är utformad för den som använder hundar för jakt och fritid. Skidan har därför inte stålkanter. Kongsvold är en hundskida som har mycket skärning, som tillsammans med en mjuk spets och en stor bäryta ger bra bärighet och sväng. Skidan har en styv mellansektion som gör det möjligt att välja skidor som är upp till 10 cm kortare, jämfört med traditionella turskidor. En skida du enkelt hanterar i krävande terräng, och du kan faktiskt köra parallelsvängar om du är en stadig åkare. En trogen vän under vinterns jakt i skogen.

Vikt: 975g per skida  (190cm)

Skärning: 96 66 85

Välja rätt längd

Skidlängden bestäms utifrån kroppsvikt och höjd. Tabellen är bara en guide, men erfarenhet, skicklighet, terräng och individuella behov kan alla påverka ditt val av längd.

För nybörjare är korta skida lättare att kontrollera. Om du huvudsakligen åker i spår är längden inte den viktigaste faktorn. För att flyta bra i djup snö är en lättare och bredare skida användbar. Lättare skidåkare kan överväga en kortare skida; tyngre skidåkare en längre skida. Skidåkare med last som ryggsäckar och pulkor kan överväga en längre skida.

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ.

Utdrag från hyresregler:

§ 19. Turskidor skall lämnas tillbaka utan fästvalla på belaget, om ej detta sker debiteras hyrestagaren 400kr för rengöring. Om belaget har blivit uppruggat för att fästvallan skall fästa, debiteras hyrestagaren för motsvarande ny skida då den bedöms som oanvändbar i Outdoor Buddies normala verksamhet.

Filter

,

KroppslängdVikt (kg)Skidlängd
160-165 cm– 65170
165-17565-75180
175-18575-90190
185-19590+200
Varukorg