Åsnes Rabb 68 Xplore/Lundhags Abisku Expedition Turskidpaket

Från: 720.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ. ”Frakt inom Sverige – skidor/fjällpulkor”

Produktinformation

Turskidpaket med Rottefella Xplore bindningssystem

Åsnes Rabb 68

Lundhags Abisku Expedition Xplore pjäxa

Teleskopstav

Kort stighud

Skriv din skostorlek i meddelande fältet vid utcheckningen, mät foten om du är osäker.

Rabb 68 är en smidig skida som är ett mellanting mellan turskida och alpintur – en skida för Telemark-entusiasten och den viktfokuserade skidåkaren.

Skidan är konstruerad med en poppelkärna förstärkt med kolfiber för optimal vridstyvhet och en bredd optimerad för krävande gång uppför och åkning utför.

Med en uttalad sidecut för att säkerställa snabb och stabil utförsåkning under alla förhållanden.

180 cm skidan har en svängradie på 17,2 meter.

Med 75 mm eller teknisk bindning, detta är en skida för erfarna skidåkare som är beredda att gå långt för att hitta det perfekta åket, även i krävande terräng.

Rabb 68-skidan är utrustade med Skinlock, redo för X-Skin-kortfell, som lätt sätts på plats när uppstigningen börjar. Den har även fästpunkter för Pomoca och Colltex tävlingsfellar.

Denna modell kan väljas i ungefär samma längd som skidåkarens egen längd.

Mått: 104-68-94

Vikt: 1130g per skida (180 cm)

Produktionsland: Tjeckien

Kroppslängd Skidlängd

168-177 cm 172 cm

175-185 cm 180 cm

183-192 cm 188 cm

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ.

Utdrag från hyresregler:

§ 19. Turskidor skall lämnas tillbaka utan fästvalla på belaget, om ej detta sker debiteras hyrestagaren 400kr för rengöring. Om belaget har blivit uppruggat för att fästvallan skall fästa, debiteras hyrestagaren för motsvarande ny skida då den bedöms som oanvändbar i Outdoor Buddies normala verksamhet.

Filter

,

Varukorg