Garmin inReach® Mini 2 (Eget abonnemang)

Från: 149.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Ingår när du bokar produkten:

Garmin Inreach Mini 2

Du måste själv ha ett abonnemang hos Garmin för att den skall fungera.

Produktinformation

Inreach Mini 2 är en kompakt satellitkommunikationsenhet med GPS från Garmin som erbjuder trygghet på varje äventyr utan för mycket extra vikt i bagaget.

TVÅVÄGS-SMS
Utbyt sms med nära och kära där hemma, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.
INTERAKTIVA SOS-MEDDELANDEN
Om du är i en nödsituation kan du utlösa ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin IERCC, ett nödkontaktcenter som är bemannat dygnet runt.
PLATSDELNING
Dela din plats med nära och kära där hemma när som helst via din MapShare™-sida eller dina GPS-koordinater som är inbäddade i dina meddelanden.
GLOBALT SATELLITNÄTVERK
Istället för att förlita sig på mobiltäckning överförs nu dina meddelanden, SOS-varningar och spårning via det globala Iridium®-satellitnätverket.
FLEXIBLA SATELLITABONNEMANG
Om du vill använda Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Mini 2 behöver du ett aktivt abonnemang. Du kan välja att teckna för ett år eller en flexibel månadsplan.
KOMPAKT OCH TÅLIG DESIGN
Låt dig inte luras av den lilla storleken på 4″ x 2″ och 100 g. inReach Mini 2 är tålig, hållbar, stöttålig (MIL-STD-810) och vattenklassad till IPX7.
TRACBACK
Med funktionen TracBack ruttdragning kan du navigera tillbaka till startpunkten samma väg som du kom om du råkar gå vilse – direkt på enheten.
DIGITAL KOMPASS
Korrekt kursinformation – även när du inte förflyttar dig.
BATTERITID
Den har ett inbyggt, laddningsbart litiumbatteri för upp till 14 dagars användning i standardläget med tio minuters spårning och upp till 20 dagar i strömsparläge.
TJÄNST MED INREACH-VÄDERPROGNOSER
Dra fördel av detaljerade väderuppdateringar på inReach Mini 2 eller en parkopplad kompatibel enhet. Du kan även begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.
OBEGRÄNSAD MOLNLAGRING OCH RESEPLANERING
Dra fördel av kostnadsfri åtkomst till den molnbaserade webbplatsen Garmin Explore via datorn för att planera dina resor, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar och mycket mer.
GARMIN EXPLORE
Synkronisera med webbplatsen Garmin Explore eller mobilappen på din kompatibla smartphone för navigering, waypoints, vägar, aktiviteter och samlingar. Dra dessutom fördel av åtkomst till reseplanering och topografisk kartläggning.
ANDRA GARMIN-ENHETER
Fjärrstyr inReach Mini 2 för att skicka och ta emot meddelanden, starta och stoppa spårning och utlösa ett interaktivt SOS med kompatibla Garmin-enheter, wearables eller andra mobila enheter.
GARMIN PILOT™-APPEN
Para ihop den med Garmin Pilot-appen för att enkelt skicka och ta emot SMS från cockpiten – även när du inte har mobiltäckning. Appen kan använda inReach Mini 2-enhetens GPS-position och platsdelningsfunktioner för din flygning.
FYSISKA MÅTT2,04″ x 3,90″ x 1,03″ (5,17 x 9,90 x 2,61 cm)
VIKT100 g (3,5 oz)
VATTENKLASSNINGIPX7
SKÄRMTYPLäsbar i solljus, monokrom, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
SKÄRMSTORLEK, B X H0,9″ x 0,9″ (23 x 23 mm)
SKÄRMUPPLÖSNING, B X H176 x 176 pixlar
BATTERILaddningsbart internt litiumjonbatteri
BATTERITIDUpp till 14 dagar med tio minuters sändningsintervall vid spårning och normal aktivitetsinspelning med obehindrad himmelsvy
Upp till fyra dagar med måttlig trädväxt (standard)
Upp till fem dagar med tio minuters sändningsintervall vid spårning och mycket detaljerad aktivitetsinspelning med obehindrad himmelsvy
Upp till två dagar med måttlig trädväxt
Upp till 30 dagar med 30 minuters sändningsintervall vid spårning och normal aktivitetsinspelning med obehindrad himmelsvy
Upp till tio dagar med måttlig trädväxt
Upp till 1 år när enheten är avstängd
GRÄNSSNITTUSB-C
Varukorg