Ortovox Pro Light

Från: 80.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Vikt: 440gram

Extremt lätt, kompakt och funktionell: PRO LIGHT är den perfekta följeslagaren för alla skidåkare som vill vara lätta på vägen, men ställer höga krav på deras utrustning!

Vi har använt innovativa material, moderna produktionsprocesser och noggrant ansedda skåror i skovelbladet för att skapa en lättviktsspade som väger in på endast 440g – utan att äventyra styvheten. För skovlens axel har vi använt högkvalitativa 7075 T6 aluminium som är både mycket lätta och extremt starka. För bladet använde vi 6061 T6 aluminium. Tack vare den teleskopiska, snabba stängningsaxeln kan vår lätta skopskovlar snabbt justeras. Och den praktiska omkopplingsfunktionen gör den passande både för vänster och höger hand.

Det pack-friendly bladet på vår SHOVEL PRO LIGHT har stegspår för att stoppa foten när du gräver. En skarp och stabil framkant garanterar optimal prestanda. Höga sidoväggar och en utpräglad mittrygg på bladet ger den nödvändiga styvheten.

Tack vare skåror i materialet är PRO LIGHT inte bara lättare men också lämpligt för att bygga en räddningsläda eller för användning som snöankare. Den är också kompatibel med PRO ALU III-axeln och passar i alla ORTOVOX-ryggsäckar.

Ortovox PRO LIGHT är den perfekta följeslagaren för lätta får på skidresor, för med mindre vikt på ryggen kan han använda all sin energi för stora äventyr i snön.

PRODUKTFUNKTIONER

T-grepp

Teleskophandtag

Glidande stegspår

Packvänliga

Räddningssläde

Grovformigt handtagstvärsnitt

Härdad och anodiserad aluminium

Skarp, robust blad

Kompatibel med Ortovox PRO ALU III-axel

Mer information eller om du vill köpa Ortovox Pro Light hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg