Vaude Back Bowl 30

Från: 100.00 kr

Rymlig skidryggsäck med intelligenta detaljer

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Rymlig skidryggsäck med smarta detaljer

Frontlastad för snabb åtkomst till huvudfacket
Sido eller diagonalt fäste för skidor
Miljömässig produktion

Back Bowl 30 är en kompakt skidryggsäck som erbjuder allt du behöver på turen. ErgoShape axelremmar erbjuder enastående bärkomfort. Tillgång till huvudfacket sker via en dragkedja på baksidan så att bärsystemet inte blir vått om du tappar det i snön och att snö inte kan komma in i huvudfacket.

Andra praktiska detaljer inkluderar ett separat fack för lavinspade och sond och ett vadderat fack för skidglasögon eller solglasögon. Skidor kan fästas snabbt och enkelt diagonalt på ryggsäcken och en snowboard kan också fästas på Back Bowl 30. Dessutom finns det en fästpunkt för en isyxa eller stavar och små praktiska funktioner som ett blixtlåsfack på höftbältet och en plats för vattenflaska. 

Denna produkt är tillverkad med miljömässig, vattenavvisande Eco Finish och tillverkas utan användning av fluorkarboner (PFC). VAUDE Green Shape-etiketten står för miljömässiga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.

Vikt: 1150 g
Volym: 30 l
Mått: 59 x 26 x 22 cm
Lastintervall: 3 – 8 kg

Funktioner
Formgjuten bakpanel
ErgoShape axelremmar för optimal rörelsefrihet
Vadderat höftbälte med ficka
Främre fack för spade och sond
Zip-åtkomst till huvudfacket på baksidan
Skidfäste på sidan
Diagonalt skidfäste
Främre fäste för snowboard
Integrerad hjälmhållare kan användas på framsidan eller på toppen
Fleecevadderad skyddsficka
Fästpunkt för isverktyg
Sidokompressionsremmar
Innerficka med blixtlås
Handskfixering vid axelbältet
Bröstrem med visselpipa
Informationspanel för alpina nödsituationer inuti huvudfacket

Materialöversikt Huvudduk: 84% polyamid, 16% polyester; 400 D Ripstop PU-belagd; Foder: 100% polyamid; 200 D polyuretanbelagd.

Mer information eller om du vill köpa Vaude Back Bowl 30 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg