Bergans Alpinist V6 Medium 110L

Från: 250.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Flaggskeppet i Bergans ryggsäckskollektion har precis fått en uppdatering! Alpinist V6 Medium 110L är en av Bergans största och mest robusta ryggsäckar, utvecklad för att klara extrema utmaningar i tuffa miljöer.

Den solida ryggsäcken är utrustad med bärsystemet QSS VI, utformat för bekväm transport av de tyngsta packningarna. Den här senaste versionen av Alpinist-ryggsäckarna har uppdaterats med CORDURA®-material och Bergans FlowPanel™ i ryggplattan.

Materialet är lätt utan att kompromissa med slitstyrkan, och den uppdaterade ryggpanelen möjliggör bättre luftflöde och ventilation mellan ryggsäcken och din rygg.

En smart funktion är det avtagbara topplocket, som kan omvandlas till en rymlig höftväska. Mycket användbart när du har installerat dig i baslägret och plötsligt får lust att utforska omgivningarna.

 

Bärsystem
Sjätte generationen QSS VI gör ryggsäcken lättare och bekvämare än någonsin tidigare. Vikten överförs med hjälp av stötabsorberare som minskar belastningen. Individuell höjdjustering av vänster och höger axelrem. Bergans FlowPanel™, ventilerande ryggpanel. Justerbara spännremmar upptill.

 

Säck
Det rymliga huvudfacket kan delas in i två separata fack och den stora frontöppningen gör alla dina tillhörigheter lättillgängliga. Toppöppning med dragsko.

 

Fickor
Två stora sidofack med dragkedja med möjlighet att fästa skidor, vandringsstavar eller fiskespön innanför. Stort frontfack med dragkedja för att organisera din utrustning.

 

Höftbälte
Bekvämt höftbälte för god rörelsefrihet. Fästpunkter för pulka. Remmar som låter dig förbättra stabiliteten genom att dra packningen närmare kroppen.

 

Topplock
Det avtagbara topplocket kan användas som en 10-liters höftväska för dagsturer. Locket är justerbart i höjdled och har två stora ytterfack med dragkedja.

 

Övriga detaljer
Ryggpanel, axelremmar och höftbälte med ventilerande mesh.

Kompressionsremmarna i sidan kan även knäppas över fronten och användas tillsammans med frontens fästremmar.

Nya Alpinist har ett flertal fästpunkter för PLUS-systemet.

2 multifunktionella tillbehörsremmar för PLUS-systemet medföljer ryggsäcken.

Justerbar bröstrem.

Nyckelkrok.

Fästpunkter för isyxa/vandringsstavar.

Justerbar bröstrem.

Kompatibel med vätskesystem.

Två stora bärhandtag. YKK-dragkedjor.

Produkten innehåller bluesign® approved fabrics and trimmings.

Vikt: 3270 gram

Överkroppslängd: 43 – 62 cm

Höftbälte, längd: 76 – 130 cm

Material: 305D Cordura® Rip Stop, 400D Cordura® Velocity Dobby

Rekommenderad packvikt: från 20 kg

Mått packad (HxBxD): 92 x 54 x 28cm

Mer information eller om du vill köpa Bergans Alpinist V6 Medium 110L hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg