Nordisk Oppland 2 PU

Från: 300.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktbeskrivning

Oppland 2 PU är ett fantastiskt tält när man letar efter något kompakt utan att behöva kompromissa med komforten eller behovet av utrymme. Den aerodynamiska tunnelkonstruktionen är utvändig och ger bra vindstabilitet till tältet.

Oppland 2 är lätt att sätta upp och lätt att packa ner – och den är utrustad med en stor ventilationsöppning fram och en i bak som skapar ett utmärkt inomhusklimat.

Inuti finns gott om plats för två personer med utrustning – och absiden ger gott om extra utrymme för förvaring och matlagning. Eller så kan den användas som ett extra utrymme om det används med matchande footprint.
Tältet är konstruerat med aluminiumstänger och ett starkt PU rip-stop-tyg, för att ge dig ett robust och långvarigt kvalitetstält som ber dig om nya äventyr. Om och om igen.

Funktioner
Lätt att pitcha
Yttre tunnelkonstruktion
Mycket rymlig med flera förvaringsmöjligheter
Mycket stabil struktur
Stor sidoingång för enkel åtkomst till absid
Dragkedja runtom i dörrarna för möjlighet att öppna helt
Möjlighet att lossa innertältet
Utmärkt ventilation
Stor absid för utrustning och matlagning
Förvaringsficka för inner- och ytterdörrar

Yttertält
Längd: 430 cm
Bredd: 165 cm
Höjd: 110 cm

Innertält
Längd: 220 cm
Bredd: 145 cm
Höjd: 100 cm

Vikt
Vikt: 3400 g

Packad storlek
Längd: 50 cm
Diameter: 20 cm

Yttertält
Sammansättning: 100% polyester
Konstruktion: Rip Stop
Vattenpelare: 3000 mm

Innertält
Namn: Andningsbar polyester
Sammansättning: 100% polyester

Markduk
Namn: Oxford polyester
Vattenpelare: 8000 mm

Mer information eller om du vill köpa Nordisk Oppland 2 PU hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg