Helsport Svalbard 6 Camp

Från: 800.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Stort expeditionstält i kupoplkonstruktion
Helsports största X-Trem tält, med bra höjd och två ingångar

Svalbard 6 Camp är idealiskt som bastält och det bästa valet för gruppcamping på vintern. Bra höjd ger extra utrymme och komfort, något du kommer att uppskatta om vädret är dåligt eller ni bara tillbringar mer tid i tältet. Ytterduken har en rivstyrka på 20 kg, vilket gör det till ett av de mest hållbara på marknaden. Med två ingångar finns det alltid ett i skydd mot vinden. Det förenklar också åtkomsten. Eftersom alla stänger korsar, tåler detta tält hård vind och väderförhållanden extra bra. Förutom en mycket solid och stabil konstruktion ger det också mer utrymme och höjd inuti. För extra säkerhet i extrem vind, vissa väljer att använda dubbla stänger, där det är möjligt i detta tält. Om du uppskattar komfort, rymd och vindstabilitet är detta ett mycket bra val för ditt nästa vinteräventyr.

360 ° design av inre tältöppning, dragkedja och öppningar i full bredd
Helsport AirFlow II® ventilationssystem säkerställer ökad luftcirkulation och minskad kondens
Patenterad stångkopp och färgkodade stänger / kanaler gör tältet snabbt och enkelt att slå upp
Unikt internt stångkanalsystem som ger bättre vindstabilitet och mindre vibrationer / buller under blåsiga förhållanden
Extra starka stormlinor och förstärkta fästpunkter. Flera dubbellinor och kombinerade stormlinor. Detta minskar antalet pinnar som behövs och gör det lättare att slå upp tältet. För att få en jämn fördelning av kraft på linpunkterna är stormlinorna anslutna genom ringar.
Stormklaffar
Mesh redskap loft

Tältstångsvikt (g): 1370
Tältstångstyvhet: 1370
Böjning: 10,25
Vattenspelare yttertält (mm): 3000
Rivhållfasthet: 18
Nettovikt (kg): 7,05
Nettovolym (l): 50
Ingångar: 2
Tältvästkrokar: 2
Markpinnar: 32
Personer: 6
Stångsegmentslängd (cm): 48
Innertälts vikt (kg): 1,86
Yttertälts vikt (kg): 2,89
Tältpinnarnas vikt (g): 800
Vattenpelare markduk (mm): 5000

Varukorg