Helsport Fjellheim Superlight Camp 2

Från: 395 kr

Mått packat: 16x40 cm
vikt: 2,09 kg (inkl. Pinnar)
Vikt pinnar: 0,15 kg | 17 st.
Längd stänger: 1 x 260 + 2 x 310 cm
Ingångar: 1
Absid: 1

Fjellheimen SuperLight är ett extremt lätt tält som också erbjuder komfort. Det är rymligt och har en stor vestibyl för alla dina redskap.

Hela Fjellheimen-serien har omarbetats för 2018 för att maximera det interna utrymmet. Polgeometri har justerats för optimal takutrymme och golvet är specifikt dimensionerat för att passa rektangulära sovmattor. Golvformen är identisk för alla Fjellheimen-tält, vilket förenklar fotavtrycken.

Alla tältets detaljer har utformats för att kombinera funktion och låg vikt. Detta gäller inte bara för tyger utan också baksida, stolpar, stolpar och ventiler, som alla är utformade för att minimera totalvikten. Utmärkt inomhusklimat säkerställs med en kjolventilation i kombination med två minimalistiska ventiler. Med det inre tältet och flugbladet fäst är tältet exceptionellt snabbt att slå upp.

Fjellheimen SuperLight Camp är perfekt för dig som vill ha ett rymligt tält, men deras förpackning ska vara så lätt som möjligt.

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet:

Filter

,