Åsnes Finnmark 54 Waxless Turskidpaket (utan stålkant)

Från: 420.00 kr

Turskidpaket med skidor utan stålkant.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ. ”Frakt inom Sverige – skidor/fjällpulkor”

English speaking? You can find our english booking site here!

Turskidpaket

Åsnes Finnmark 54 Waxless Turskida, utan stålkant

Alpina Wyoming (Skriv din skostorlek i meddelande fältet i kassan)

Teleskåpstav

Kort stighud

Skriv din skostorlek i meddelande fältet vid utcheckningen, mät foten om du är osäker.

Skida utan stålkant, passar bra för dig som vill åka med hund.

Finnmark 54 är en längdstyv- och svängvillig turskida utan stålkant. Skidan har en lätt kolfiber och glasfiberförstärkt träkärna. Den långdragna konstruktionen gör den perfekt för långa turer på fjället.

Vallningsfri modell med en färstzon med struktur. Kortfell går fortfarande att använda som vanligt.

Finnmark 54 är hundvänlig skida utan stålkant så att du och din bästa vän kan dela många och långa skidresor på fjället och i skogen.

Skidorna levereras med X-skinsfäste, men den distinkt vallazonen gör det också möjligt att valla skidorna. Skidan passar också i skidspåret.

Specifikation: 68 – 54 – 61

Vikt: 840g (190cm)

Material: Träkärna (Poppel) med kolfiberförstäkning

Konstruktion: Cap

Välja rätt längd

Skidlängden bestäms utifrån kroppsvikt och höjd. Tabellen är bara en guide, men erfarenhet, skicklighet, terräng och individuella behov kan alla påverka ditt val av längd.

För nybörjare är korta skida lättare att kontrollera. Om du huvudsakligen åker i spår är längden inte den viktigaste faktorn. För att flyta bra i djup snö är en lättare och bredare skida användbar. Lättare skidåkare kan överväga en kortare skida; tyngre skidåkare en längre skida. Skidåkare med last som ryggsäckar och pulkor kan överväga en längre skida.

Mer information eller om du vill köpa Åsnes Finnmark Paket hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod

Utdrag från hyresregler:

§ 19. Turskidor skall lämnas tillbaka utan fästvalla på belaget, om ej detta sker debiteras hyrestagaren 400kr för rengöring. Om belaget har blivit uppruggat för att fästvallan skall fästa, debiteras hyrestagaren för motsvarande ny skida då den bedöms som oanvändbar i Outdoor Buddies normala verksamhet.

Filter

,

Kroppslängd (cm)Vikt (kg)Skidlängd (cm)
150-160– 60170
160-17060-75180
170-18070-85190
180-19080-95200
190+95+210
Varukorg